maak werk
van je studie

Hoe werkt dat?

Wil jij praktijk ervaring opdoen in het vakgebied waarvoor je studeert?

Bij Apply Students dagen wij jou uit om werk van je studie te maken. Pas de kennis van jouw studie toe op de uitdaging van een bedrijf en kom erachter welke waarde jij kan leveren. Doormiddel van een brainstorm sessie of een match gesprek koppelen wij jou aan een werkgever. Zodat jij als een freelance student aan het werk kan met een opdracht die bij jou past.

Design thinking

Design Thinking is een methode om complexe problemen op te lossen. Vanuit het perspectief van de gebruiker worden de behoeftes in kaart gebracht. Met goede vraagstelling komen we tot de kern van het probleem.

Brainstorm

Met verschillende technieken sturen wij de brainstormsessie om jouw creativiteit te benutten voor het opdoen van innovatieve ideeën. Je ontmoet de opdrachtgever en komt er achter of de opdracht bij jou past.

Concrete taken

Als de oplossing is bedacht gaan we over naar het doen. Wat moet er gebeuren om het idee te realiseren of te testen? We delen het op in concrete taken die snel uitvoerbaar zijn en kijken wie dit het beste kan oppakken.

Zelfstandig maar niet alleen

Als freelance student ga jij aan de slag met concrete taken, per uitgevoerde taak krijg jij een vergoeding. In de brainstormsessie of het match gesprek helpen wij jou om duidelijk afspraken te maken met de opdrachtgever. Wij regelen dat je betaald wordt zonder dat je meteen een onderneming hoeft te starten. Ook hebben wij jouw aansprakelijkheid goed ingedekt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij denken wij altijd graag inhoudelijk met je mee tijdens een meeting met de klant of een belletje tussendoor. 

Jouw
kennis benutten?

Resultaat

Verdien Geld
Ontmoet werkgevers
CV uitbreiding

volg ons

Op onze Instagram komen alle projecten voorbij. 

Stuur ons een DM bericht als er een opdracht voor jou bij zit.