wie zijn wij

Niels Reinders

Vroeger wilde ik altijd uitvinder worden. Er waren namelijk genoeg ideeën aan de eet tafel, teveel om te realiseren. Want een idee is leuk maar het omzetten in een onderneming is hard werken.

Vanuit mijn liefde voor watersport en techniek ben ik maritime techniek gaan studeren. Hier in Leeuwarden heb ik mijn technische kant ontwikkelt. In mijn eerste jaar hebben we de studenten vereniging Huize Bacchus opgericht. Hierdoor is het verbinden van studenten een passie geworden. Later ben ik nog voorzitter geweest van de studie vereniging Sv NES, daar verbinden we de studenten aan het maritieme bedrijfsleven.

Door deze ervaringen heb ik een groot netwerk opgebouwd van studenten en bedrijven. Uit hun behoeftes en problemen is de oplossing Apply Students ontstaan. Dit platform gaat student en bedrijven dichter bij elkaar brengen. Ik wil de missende elementen in deze samenwerking opvullen. 

Het is mijn droom om hiermee de ideale bijbaan te creëren voor studenten. Waarin studenten zelf met de vaardigheden die ze hebben problemen van bedrijven aanpakken. Een organisatie met veel interessante projecten die de creativiteit van studenten vereist. 

Noëlle Erhart

Toen ik klein was wist ik eigenlijk niet wat ik wilde worden. Alles vond ik leuk om te doen en dat deed ik dus ook. Elke sport en hobby heb ik wel geprobeerd, maar het bleef moeilijk om te achter halen waar mijn passie nou echt lag. 

Door een tussenjaar te doen na mijn middelbare schooltijd had ik nog een jaartje extra om dit te gaan ontdekken. Toen ik de studie Media en Entertainment management tegen kwam, was ik verkocht. Tijdens mijn 3e jaar besloot ik om mij aan te melden voor een bestuursjaar als voorzitter bij Huize Bacchus. Hiermee kon ik iets voor mijn medestudenten betekenen en kon ik al ervaring op gaan doen.

Tijdens mijn studie merkte ik namelijk dat het niet altijd even makkelijk is om ervaring op te doen en zo het meeste uit je studie te halen. Theorie is heel belangrijk, maar ik wilde deze kennis graag gaan toepassen in de praktijk. Ervaringen op doen in je leven is het belangrijkste wat er is, het maakt je wie je bent, je leert jezelf kennen, je breid je kennis uit en je komt er achter wat je wil en vooral ook wat je niet wil.

Ik gun het iedereen om zijn passie te vinden. Met Apply Students hoop ik studenten alle ervaringen te bieden die zij nodig hebben om dit te vinden.

onze visie

Wij delen de visie om de ideale werkplek te creëren voor gedreven studenten. Ondersteunend zodat je je op het project kan richten en van je ervaringen kan leren. Toepassen van kennis, creativiteit en innovatieve kracht. Je bent je eigen baas maar je staat niet alleen. De student kan leren van een coach en van medestudenten. Een plek waar de student al zijn eigen kennis kan benutten om van betekenis te zijn. 

Maak werk van je studie.


Leeuwarden

In deze opkomende studenten stad vol met HBO studies beginnen wij ons avontuur. Wij kennen de gedreven studenten in deze stad en weten wie wat kan.

Startup

Deze startup is nog volop in ontwikkeling. Daarom zouden we graag het gesprek met u aangaan. Waar heeft u behoefte aan? Wat mist er nu in de samenwerking met studenten? En hoe kunnen wij de brug tussen student en organisatie verbeteren? Wij zijn leergierig en opzoek naar uw mening en ervaringen. U kunt ons hier altijd over bellen of we spreken af voor een bakje koffie of een biertje.

CONTACT INFO

Email ons op:

info@applystudents.nl

Je kan ons bellen op:
Niels Reinders       
+31 6 23 85 10 17
Noëlle Erhart         
+31 6 54 37 67 62  

Adres
Bernhardus Bumastraat 66
8933 EL, Leeuwarden 

KVK nummer         
81465858
BTW nummer        
NL862105092B01

volg ons

Op onze Instagram vindt u alle projecten die studenten momenteel uitvoeren. Op LinkedIn delen wij interessante stukken voor bedrijven.