Besteed uw project uit aan

Studenten

Hoe werkt het?

Wat is jouw uitdaging?

Het begint bij een goede selectie van de student. Hiervoor moeten wij eerst jouw doel goed begrijpen. In een eerste gesprek denken wij inhoudelijk mee, welke kennis is er nodig en hoe gaan we het aanpakken?

Ons bereik en selectie

Wij gaan opzoek naar studenten die kennis hebben op het benodigde vakgebied. Wij kijken binnen onze database wie deze kennis heeft of we maken een vacature die inhoudelijk ingaat op de opdracht.

of

Match gesprek

Als de opdracht concreet en overzichtelijk is gaan we opzoek naar een student die meteen aan de slag kan. Tijdens het gesprek komen jullie erachter of het een passende match is. We maken afspraken over de samenwerking en gaan dieper op de opdracht in.

brainstorm sessie

Om echte innovaties voor jouw probleem te vinden gaan wij met studenten brainstormen. Met een multidisciplinair team van studenten komen oplossingen uit verschillende perspectieven. Wij begeleiden deze sessie doormiddel van design thinking. Vanuit het doel en de behoeftes specificeren wij samen een concrete vraag, we genereren zoveel mogelijk ideeën om ze vervolgens te valideren op haalbaarheid. Met een actiegerichte aanpak gaan we van denken naar doen en kijken we wie wat kan binnen de groep.

Onze begeleiding

Onze betrokkenheid stopt pas als het eind resultaat geleverd is. Met onze ervaring in studentenprojecten sturen wij de student naar een gewenst eindresultaat. In de tussentijdse meetings delen wij onze expertise in design thinking, creëren wij duidelijke afspraken en zetten wij ons netwerk in voor de problemen die op tafel liggen. Ook praten wij regelmatig met de studenten om hun struggles te begrijpen en te coachen waar nodig.

 

Resultaatgerichte vergoeding

De gehele opdracht wordt opgedeeld in kleine taken. Vooraf wordt er per taak een vergoeding bepaald. Is de taak uitgevoerd? Top, dan is dit bedrag voor de student. Blijkt deze taak meer werkt te zijn dan gedacht, dan betaald u niet extra. Wilt u extra dingen onderzoeken of moet het toch anders, dan komen er taken bij en krijgt de student hier een extra vergoeding voor. 

Deze betaling van de student verloopt rechtstreeks via een IB47 regeling. Wij werken niet met een commissie, u betaalt Apply Students eenmalig 300,- ex voor de match of  600,- ex voor de brainstorm sessie.

Is de student opzoek naar een stageplaats of afstudeerstage? Dan regelt u dit zelf met de student. 

heb jij projecten op de plank liggen waar je niet aan toe komt?

stel ons jouw vraag


maak een online
video afspraak


CONTACT INFO

Email ons op:

info@applystudents.nl

Je kan ons bellen op:
Niels Reinders    
+31 6 23 85 10 17
Noëlle Erhart         
+31 6 54 37 67 62  

Adres
Bernhardus Bumastraat 66
8933 EL, Leeuwarden 

KVK nummer         
81465858
BTW nummer        
NL862105092B01

volg ons

Op onze Instagram vindt u alle projecten die studenten momenteel uitvoeren. Op LinkedIn delen wij interessante stukken voor bedrijven.